Presentació

Posted on 14 gen., 2022

Benvingut a la web de Empuria Holidays.ROSES-I-SORRA

Vingui a descobrir els vins de l’Empordà, a sopar en un antic far sobre l’entrada dels Pirineus al mar, a navegar per les aigües de la Costa Brava, a escalar les parets d’Ullà, a descobrir els fons marítims fent submarinisme, conèixer els boscs tot buscant bolets o tant sols descansant sobre la sorra de la platja. Sigui quina sigui la seva preferència segur que l’Empordà li robarà un trosset del seu cor!

I per a que pugui gaudir d’aquestes vacances com millor desitgi li proposem dos tipus d’allotjaments diferents: “La Sardana” i “Montgrí”. Els apartaments “La Sardana” son més pròxims a la platja i amb vistes als canals d’Empuriabrava. Les cases “Montgrí” situades més al sud, disposen de patis davanters i zona enjardinada, ideals per a les famílies amb nens.

MUNTATGE-cases-montgriLes dos propietats estan situades en enclavaments ideals per a la practica d’esports a l’entorn amb el carril bici situat al costat i les zones de windsurf i Kitesurf.

La nostra proposta es transmetre una part de la nostra cultura mediterrània i de la Costa Brava Nord a través dels nostres allotjaments i de les diverses propostes de racons per descobrir juntament amb activitats durant tot l’any.