Presentació

Benvingut a la web de Empuriaholidays!

Com a negoci familiar que ens dediquem a allotjar visitants des de fa més de 40 anys i dues generacions, estem encantats de poder oferir-li dos allotjaments únics a Empuriabrava: els apartaments “La Sardana” i les cases “Montgrí”.

Els apartaments “La Sardana” són la elecció perfecta per a aquells que busquen estar a prop de la platja i gaudir de vistes espectaculars als canals d’Empuriabrava. Per altra banda, les cases “Montgrí” disposen de patis davanters i/o zones enjardinades, fet que les fa ideals per a les famílies amb nens que busquen un espai segur i agradable per a gaudir d’unes vacances relaxants.

L’Alt Empordà ofereix una gran varietat d’activitats per als amants de la història, l’art, els esports d’aventura, el golf i les activitats a l’aire lliure. Podràs visitar l’abadia de Sant Pere de Rodes i el Museu Dalí a Figueres, jugar al golf en camps de primera classe, fer senderisme, escalar i ciclisme de muntanya, així com gaudir de les platges de la Costa Brava.

Agraïm sincerament que hàgiu considerat la nostra opció d’allotjament turístic a Empuriabrava. Esperem veure-us ben aviat!